domingo, 14 de octubre de 2012

MIRALL

                                               

                                                 MIRALL 


                          Un núvol s'emmiralla en un toll

                         -Em veig prim, t' he donat massa aigua

                         -Sense aigua jo no seria i tu mirall no tindries.



Aquesta és la imatge que he creat per il.lustrar el poema del Josep Santesmases.
Es tracta d'una gravat realitzat amb la tècnica del collagraph i el carborundum.


 Entre el cel i la terra
Poesies il·lustrades

Projecte d’una exposició itinerant i un llibre / catàleg.

Entre el cel i la terra. Poesies il·lustrades és un projecte en avançat curs de realització consistent en una exposició formada per uns cinquanta quadres que combinen unes petites poesies escrites per Josep Santesmases i Ollé amb les il·lustracions que un conjunt d’artistes han realitzat inspirant-se en les poesies. Cada poesia és il·lustrada per un artista diferent. D’aquesta manera hi ha tants artistes col·laboradors com poesies. 


L’exposició.
L’exposició consistirà en els originals de les poesies il·lustrades i s’inaugurarà durant la primavera de 2013 al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, iniciant a partir d’aleshores un circuït itinerant que s’anirà concretant a partir de les peticions. La diversitat de la procedència territorial dels artistes fa pensar que es podrà exposar en moltes poblacions. 

Llibre / catàleg.
La presentació de l’exposició coincidirà amb l’edició d’un llibre / catàleg que inclourà un pròleg de Carles Duarte, poeta, director de la Fundació Carulla i president del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, la reproducció de totes les obres exposades junt amb els poemes que les han inspirat, i finalment una breu biografia de cada autor. El llibre serà editat per Arola Editors de Tarragona.

 Alguns dels artistes col.laboradors són: Anna M. Almirall, Robert Anglada, Marta Balañà, Teresa Baltasar, Muntsa Cabetas Samper, Josep  Pla (Ca l’Estrany), Imma Pueyo, Chikako Taketani, etc




No hay comentarios:

Publicar un comentario